Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)70g260kcal9.8g38.6g5.6g7.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4kcal0g1g0g0g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Voi 50g364kcal0.6g0.2g40.8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 401g179kcal0.8g37.8g0.4g7.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.7g52.6g0.9g2.6g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)70g260kcal9.8g38.6g5.6g7.7g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Voi 100g728kcal1.2g0.4g81.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g4800kcal73.6g471.4g281g50.4g
Valittu annoskoko890g2400kcal36.8g235.7g140.5g25.2g
Annoskoko puolitettuna445g1200kcal18.4g117.9g70.3g12.6g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918