Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6006g1442kcal72.1g204.2g12g126.1g
Paprika, punainen721g185kcal6.5g33.2g2.9g14.4g
Porkkana 195g64kcal1.2g10.9g0.4g5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1201g1670kcal228.2g0g84.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)481g586kcal10.6g130.7g1.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g7893kcal637.2g758g201.6g298.6g
Valittu annoskoko8904g3946kcal318.6g379g100.8g149.3g
Annoskoko puolitettuna4452g1973kcal159.3g189.5g50.4g74.7g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741