Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 94g681kcal1.1g0.4g76.3g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl10g13kcal1.3g0g0.8g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 147g503kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g177g88kcal1.8g21.2g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g188g122kcal20.7g7.9g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl83g107kcal10.8g0.2g6.9g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 12g46kcal0.7g10.1g0.2g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g4262kcal108g437.4g231.6g10.6g
Valittu annoskoko891g2131kcal54g218.7g115.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna446g1066kcal27g109.4g57.9g2.7g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.5g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508