Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g102kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Punajuuri 451g173kcal4.5g31.1g0.9g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g786kcal16.2g110g26.2g41.8g
Valittu annoskoko891g393kcal8.1g55g13.1g20.9g
Annoskoko puolitettuna446g197kcal4.1g27.5g6.6g10.5g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55937