Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 270g65kcal4.9g5.9g0.8g6.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl150g45kcal6.9g2.8g0.4g2.4g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g37g37kcal6.7g0.1g1.1g0g
Paprika, punainen195g50kcal1.8g9g0.8g3.9g
Kadett juustoraaste (Arla)90g207kcal26.1g2.2g10.8g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g150g90kcal4.6g11.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g987kcal102g62.8g33.8g25g
Valittu annoskoko891g494kcal51g31.4g16.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna445g247kcal25.5g15.7g8.5g6.3g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089