BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Broilerin nahaton rintafilee450g464kcal103.9g0g6.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni225g293kcal6.8g4.5g29.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g1823kcal225g20.8g99.4g3.8g
Valittu annoskoko891g912kcal112.5g10.4g49.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna446g456kcal56.3g5.2g24.9g1g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517