Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g379g454kcal64.3g6.1g18.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g149g112kcal8.2g17.9g0.7g0g
Hillosipulisäilyke 39g19kcal0.5g3.7g0.1g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g39g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Lanttu 113g33kcal1.1g5.2g0.3g2g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g1857kcal156.8g95.2g90.6g11.8g
Valittu annoskoko891g929kcal78.4g47.6g45.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna446g464kcal39.2g23.8g22.7g3g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457