JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta425g638kcal85g0g34g0.4g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Pekoni rasvainen 9g35kcal1.1g0g3.4g0g
Olut, alkoholiton Nikolai93g14kcal0.2g2.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g2.5g7.3kcal0.7g0.9g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka7.3g6kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g1549kcal179.6g38.4g76g8.4g
Valittu annoskoko891g774kcal89.8g19.2g38g4.2g
Annoskoko puolitettuna446g387kcal44.9g9.6g19g2.1g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616