Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 743g81kcal4.2g10.4g0.7g5.2g
Sokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g68g14kcal0g4.4g0g0g
Tilli, tuore 14g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g636kcal9.4g137.6g1.6g11g
Valittu annoskoko891g318kcal4.7g68.8g0.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna446g159kcal2.4g34.4g0.4g2.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041