Duunarin tonnikalasalaatti

Heinonna salaatti ja leikkaa kulkku 1/4 viipaleiksi kulhoon.

Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois ja lisää kasvisten sekaan.

Lisää myös muut aineet ja sekoita.

Salaatti itsessään on sen verran tuhti, että menee omana aterianaan.

Lisukkeeksi sopii mustapippurilla maustettu kermaviili, tuoreet sämpylät ja juomana kuplavesi.

Ateriana urheilijalle sopiva rasvan ja suolan ollessa minimissään ja proteiinien huipussa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g88g10kcal1g0.9g0.2g1g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)315g347kcal72.5g0g3.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki350g280kcal45.5g7g7g0g
Sipuli kuivattu 18g48kcal1.8g6.1g0.3g6.1g
Kurkku 105g12kcal0.6g1.5g0.1g0.7g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1785g1700kcal242.8g31g56.6g15.6g
Valittu annoskoko893g850kcal121.4g15.5g28.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna446g425kcal60.7g7.8g14.2g3.9g
Arvot/100g100g95kcal13.6g1.7g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341972