Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1078g691kcal34.5g52g37.7g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g5389g5928kcal1347.3g0g53.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g36g61kcal2.9g11.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1976g2819kcal247g5.9g202.5g0g
Korppujauho 449g1645kcal47.1g336.4g4.6g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g22288kcal3357.6g811.6g598g47.8g
Valittu annoskoko8928g11144kcal1678.8g405.8g299g23.9g
Annoskoko puolitettuna4464g5572kcal839.4g202.9g149.5g12g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089