Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)180g1618kcal0g0g179.8g0g
Sipuli 1198g363kcal15g57.5g2.4g20.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)4794g1438kcal47.9g191.7g19.2g9.6g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2397g8510kcal45.1g63.5g910.8g0g
Basilika, tuore 120g33kcal3.7g1.3g1g1.9g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g180g135kcal13.5g17.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g24363kcal260.6g687g2229.6g72.2g
Valittu annoskoko8928g12181kcal130.3g343.5g1114.8g36.1g
Annoskoko puolitettuna4464g6091kcal65.2g171.8g557.4g18.1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887