Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2878g3699kcal597.1g0g143.9g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g5612g2076kcal56.1g336.7g61.7g89.8g
Oliiviöljy 43g382kcal0g0g43.2g0g
Sipuli 396g120kcal4.9g19g0.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g12553kcal1316.2g711.4g499.2g193g
Valittu annoskoko8928g6276kcal658.1g355.7g249.6g96.5g
Annoskoko puolitettuna4464g3138kcal329.1g177.9g124.8g48.3g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630