Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g776g3028kcal0g760.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 388g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g7764g2251kcal69.9g419.2g31.1g178.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g10558kcal139.8g2360g62.2g357.2g
Valittu annoskoko8928g5279kcal69.9g1180g31.1g178.6g
Annoskoko puolitettuna4464g2640kcal35g590g15.6g89.3g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325