Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2564g590kcal35.9g87.2g10.3g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g256g246kcal10.8g43.6g0.5g12.6g
Sipuli (kuorittu)641g173kcal8.3g30.8g1.3g10.9g
Chili paprika punainen62g25kcal1.2g5.6g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Soijakastike 115g70kcal6g11g0.1g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g96g160kcal16.7g20.5g1.2g0.8g
Basilika, tuore32g13kcal1g1.6g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 5129g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g2761kcal159.8g451.8g27.6g51.2g
Valittu annoskoko8928g1380kcal79.9g225.9g13.8g25.6g
Annoskoko puolitettuna4464g690kcal40g113g6.9g12.8g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941