Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Chili, vihreä, tuore 11g5.1kcal0.2g0.9g0g0.2g
Tomaattimurska 281g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 394g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 135g430kcal32.9g61.7g2.6g12g
Viinietikka 8.4g1.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1786g1081kcal71.4g161.8g6.6g37.2g
Valittu annoskoko893g540kcal35.7g80.9g3.3g18.6g
Annoskoko puolitettuna447g270kcal17.9g40.5g1.7g9.3g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954