Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g23g202kcal0g0g22.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore112g11kcal1.2g0.9g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g650kcal9.2g37g48g15.4g
Valittu annoskoko894g325kcal4.6g18.5g24g7.7g
Annoskoko puolitettuna447g163kcal2.3g9.3g12g3.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839