Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 313g238kcal5.9g48.5g0.6g3.1g
Lenkki, kevyt sininen HK313g532kcal31.3g31.3g31.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%207g331kcal5.6g5.6g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g2235kcal87.2g176.8g126g9g
Valittu annoskoko895g1118kcal43.6g88.4g63g4.5g
Annoskoko puolitettuna448g559kcal21.8g44.2g31.5g2.3g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335