Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 626g1147kcal118.9g0g75.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)157g133kcal1.6g5.5g11g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g31g9kcal0.3g1.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ruskea suuruste, Maizena19g71kcal0.2g17.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g3237kcal242.8g51.2g229.2g1g
Valittu annoskoko895g1619kcal121.4g25.6g114.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna448g809kcal60.7g12.8g57.3g0.3g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912