Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 563g221kcal5.7g39.6g1.1g14.4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g85g161kcal2.1g3g15.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras17g45kcal1.4g8.7g0.2g2.3g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g141g103kcal11.3g11.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1791g1563kcal75.2g125.2g75.4g33.4g
Valittu annoskoko896g781kcal37.6g62.6g37.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna448g391kcal18.8g31.3g18.9g8.4g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154