Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6000g4546kcal112.2g925.2g12g60g
Ruokakerma, Pirkka 10%2400g2880kcal69.6g108g240g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17904g15356kcal392.2g2148.2g507.6g145.6g
Valittu annoskoko8952g7678kcal196.1g1074.1g253.8g72.8g
Annoskoko puolitettuna4476g3839kcal98.1g537.1g126.9g36.4g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456