Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 99g403kcal0g99.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g67kcal0g16.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)133g168kcal14.7g0.4g12g0g
Margariini, 60%, Rainbow33g183kcal0.3g0.3g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g67g220kcal8g44g1.6g5.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl67g57kcal0.9g2.9g4.7g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 400g154kcal0.6g32.6g0.4g6g
Fariinisokeri10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g3048kcal62.8g506.4g79g27.6g
Valittu annoskoko896g1524kcal31.4g253.2g39.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna448g762kcal15.7g126.6g19.8g6.9g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006