KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore705g1375kcal131.8g0g95.2g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)59g129kcal7.7g0.3g10.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro35g11kcal0.7g1.5g0.2g1.1g
Mustapippuri 2.3g6.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 33g175kcal0.1g0.1g19.7g0g
Piparjuuri, annos 10g1.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g3429kcal283g11.4g252.6g5.6g
Valittu annoskoko896g1714kcal141.5g5.7g126.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna448g857kcal70.8g2.9g63.2g1.4g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715