Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3365g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 303g2678kcal0g0g302.8g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g62g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 55g1.4kcal0.3g0g0g0g
Auringonkukansiemen 561g3330kcal129g70.7g277.6g33.6g
Kauralese 337g1211kcal60.6g153.4g25.9g58.9g
Valkosipuli 45g49kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Soijarouhe, vaalea 196g754kcal75.6g90.9g4.5g20g
Vehnäjauho puolikarkea 2187g7504kcal222.9g1530.9g26.2g76.5g
Grahamjauho 1851g6068kcal195.4g1123.3g40.7g183.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g43192kcal1374.6g5953g1356g746.2g
Valittu annoskoko8960g21596kcal687.3g2976.5g678g373.1g
Annoskoko puolitettuna4480g10798kcal343.7g1488.3g339g186.6g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785