Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)7097g2981kcal695.5g106.5g7.1g0g
Sokeri 1508g6122kcal0g1506.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton355g75kcal1.1g5.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g18354kcal1393.2g3237.6g14.2g0.8g
Valittu annoskoko8960g9177kcal696.6g1618.8g7.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna4480g4588kcal348.3g809.4g3.6g0.2g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859