Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 1402g245kcal25.7g5.6g7g26.6g
Chili paprika punainen505g202kcal10.1g45.4g0g0g
Maissi jyvät 1111g1596kcal31.2g284.3g26.7g41.1g
Fetajuusto, Milbona561g1571kcal112.2g2.8g123.4g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g1683g1275kcal89.2g292.8g6.7g75.7g
Kana 1683g3170kcal340.7g0g201.9g0g
Valkosipuli 20g21kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g1122g337kcal22.4g78.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 34g179kcal0.1g0.2g20.2g0g
Chilikastike, Felix841g841kcal16.8g176.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g18874kcal1300g1779g775.4g287.6g
Valittu annoskoko8960g9437kcal650g889.5g387.7g143.8g
Annoskoko puolitettuna4480g4719kcal325g444.8g193.9g71.9g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361