Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 3576g1628kcal17.9g293.2g7.2g143g
Kananmuna kuoreton 1542g2200kcal192.8g4.6g158.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1038g311kcal10.4g41.5g3.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2804g7775kcal56.1g84.1g785.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g23830kcal554.4g846.8g1907.2g286g
Valittu annoskoko8960g11915kcal277.2g423.4g953.6g143g
Annoskoko puolitettuna4480g5958kcal138.6g211.7g476.8g71.5g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957