Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3846g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 321g239kcal42g3.5g1.3g22.1g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 154g1360kcal0g0g153.8g0g
Kaurahiutale 513g1919kcal74.3g292.3g37.4g51.3g
Pellavansiemenrouhe,Risetti410g2051kcal102.1g136.6g118.1g116.5g
Mantelilastu (A la meira)321g1923kcal76.9g21.2g173g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3333g11435kcal339.6g2332.9g40g116.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g37853kcal1269.8g5573g1047.2g613g
Valittu annoskoko8960g18927kcal634.9g2786.5g523.6g306.5g
Annoskoko puolitettuna4480g9463kcal317.5g1393.3g261.8g153.3g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640