UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1252418g5561kcal210.4g166.8g459.4g12.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2768g2107kcal52g429g5.5g27.7g
Porkkana 649g212kcal4g36.1g1.3g16.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g929g189kcal5.6g35.3g2.8g13g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g600g4940kcal0g0g549.1g0g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.5g1.1g0.5g2.1g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1239g478kcal2g101.1g1.1g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g27209kcal558.6g1574g2041.2g194.2g
Valittu annoskoko8960g13605kcal279.3g787g1020.6g97.1g
Annoskoko puolitettuna4480g6802kcal139.7g393.5g510.3g48.6g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236