Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)875g236kcal11.4g42g1.8g14.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g1400g378kcal18.2g67.2g2.8g23.8g
Valkosipuli 175g190kcal13.8g28.5g1.1g3.7g
Herkkusieni 350g56kcal7.4g1.1g1.2g5.3g
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1750g369kcal21g59.5g3.5g36.8g
Adzika kaste 220ml88g144kcal5.2g22.7g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl123g1103kcal0g0g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g4950kcal154g442g272.8g169g
Valittu annoskoko8960g2475kcal77g221g136.4g84.5g
Annoskoko puolitettuna4480g1237kcal38.5g110.5g68.2g42.3g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149