Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 2207g3149kcal275.9g6.6g226.3g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g5017g5769kcal301g250.8g401.3g0g
Hunaja 201g663kcal1g162.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 301g1008kcal0.2g245.6g0.2g4.2g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 903g389kcal6.8g69.8g2.5g14.1g
Manteli 80g494kcal19.3g5.3g43.3g5.8g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl251g878kcal35.1g140.5g18.8g25.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g24700kcal1278.6g1761.4g1384.8g98.4g
Valittu annoskoko8960g12350kcal639.3g880.7g692.4g49.2g
Annoskoko puolitettuna4480g6175kcal319.7g440.4g346.2g24.6g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902