Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g2400g2400kcal312g24g120g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1600g715kcal3g150.7g1.6g28.8g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2000g2400kcal46g96g200g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g800g640kcal48g52g112g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 800g160kcal5.5g24g0.8g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g14049kcal843.4g740g1000.8g102.8g
Valittu annoskoko8960g7024kcal421.7g370g500.4g51.4g
Annoskoko puolitettuna4480g3512kcal210.9g185g250.2g25.7g
Arvot/100g100g78kcal4.7g4.1g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399228