Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 6400g13031kcal1145.6g0g947.2g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu160g166kcal12.6g26.1g1g3.4g
Kauralese 480g1728kcal86.4g218.9g37g84g
Kananmuna kuorineen punnittu 960g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g32779kcal2725.4g587.2g2147.4g207.4g
Valittu annoskoko8960g16390kcal1362.7g293.6g1073.7g103.7g
Annoskoko puolitettuna4480g8195kcal681.4g146.8g536.9g51.9g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098