Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2500g528kcal30g85g5g52.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1250g350kcal7.5g74.4g2.5g31.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2000g2780kcal380g0g140g0g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g500g450kcal15g17.5g35g3.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g9563kcal869.8g371g506g183.2g
Valittu annoskoko8960g4782kcal434.9g185.5g253g91.6g
Annoskoko puolitettuna4480g2391kcal217.5g92.8g126.5g45.8g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404