Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g1072g6538kcal203.6g53.6g589.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale322g193kcal32.2g16.1g1g234.7g
Tattarijauho, Myllynparas750g2551kcal97.5g506.4g12.8g39.8g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g536g1929kcal91.1g251.9g41.3g85.7g
Leivinjauhe 107g188kcal5.6g40.5g0g0.5g
Fiber husk (1rkl=10g)214g21kcal3.2g0g1.3g182.2g
Vesi5359g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g600g4381kcal6g6g480.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g31604kcal878.4g1749g2252.2g1085.8g
Valittu annoskoko8960g15802kcal439.2g874.5g1126.1g542.9g
Annoskoko puolitettuna4480g7901kcal219.6g437.3g563.1g271.5g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365