Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g913g1643kcal67.6g36.5g127.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3652g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)548g148kcal7.1g26.3g1.1g9.3g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1840g6438kcal248.3g1206.7g53.3g110.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g46g301kcal0g0g33.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1826g4154kcal346.9g0g310.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu137g356kcal42.4g0g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g26081kcal1424.6g2539g1093.8g239.4g
Valittu annoskoko8960g13041kcal712.3g1269.5g546.9g119.7g
Annoskoko puolitettuna4480g6520kcal356.2g634.8g273.5g59.9g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978