Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 1049g3318kcal106.9g667.4g11.5g36.7g
Vesi7195g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 720g279kcal3.2g48.9g3.6g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17928g7195kcal220.2g1432.6g30.2g110.8g
Valittu annoskoko8964g3598kcal110.1g716.3g15.1g55.4g
Annoskoko puolitettuna4482g1799kcal55.1g358.2g7.6g27.7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967