Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kirjolohifilee 200g331kcal33.5g0g22g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g4.2g10kcal0.8g0.9g0.4g0g
Flora culinesse6.2g46kcal0g0g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%83g133kcal2.2g2.2g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1795g1241kcal78.4g48.8g80.4g3.8g
Valittu annoskoko898g621kcal39.2g24.4g40.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna449g310kcal19.6g12.2g20.1g1g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506