Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.5g54kcal0g0g6g0g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g75g113kcal20.3g1.1g2.8g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g113g25kcal1.1g5.1g0g2.3g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g68g17kcal0.7g3.3g0.1g1.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1796g803kcal55.4g86.2g23g15.6g
Valittu annoskoko898g401kcal27.7g43.1g11.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna449g201kcal13.9g21.6g5.8g3.9g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271