Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g2160g2894kcal192.2g393.1g56.2g92.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2960g1036kcal29.6g204.2g14.8g41.4g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g800g3120kcal16g20g336g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1600g1280kcal208g32g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17968g27080kcal928.4g1398.2g1992.2g298.4g
Valittu annoskoko8984g13540kcal464.2g699.1g996.1g149.2g
Annoskoko puolitettuna4492g6770kcal232.1g349.6g498.1g74.6g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143