Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g1200g8040kcal0g0g960g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1088g1371kcal119.7g3.3g97.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.7g2.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2880g2419kcal31.7g527g11.5g51.8g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17976g50646kcal846.6g6926.4g2206.8g286.4g
Valittu annoskoko8988g25323kcal423.3g3463.2g1103.4g143.2g
Annoskoko puolitettuna4494g12662kcal211.7g1731.6g551.7g71.6g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406