Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 959g406kcal94.1g3.8g1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3197g3088kcal96.2g626.3g10.2g31.7g
Soijajauho vähärasvainen 200g781kcal90.5g56.7g14.4g28.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1599g528kcal52.8g78.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g799g2582kcal399.6g239.8g4g44g
Makaroni, keitetty, suolaa 799g772kcal24.1g156.6g2.6g7.9g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17984g18723kcal1520.8g2384.8g306.2g250.8g
Valittu annoskoko8992g9361kcal760.4g1192.4g153.1g125.4g
Annoskoko puolitettuna4496g4681kcal380.2g596.2g76.6g62.7g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297