Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g2162g2897kcal192.4g393.5g56.2g93g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2963g1037kcal29.6g204.4g14.8g41.5g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Voi 240g1743kcal2.9g1g195.3g0g
Rypsiöljy 360g3186kcal0g0g360.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g801g3123kcal16g20g336.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1601g1281kcal208.2g32g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17984g27105kcal929.2g1399.4g1993.8g298.8g
Valittu annoskoko8992g13552kcal464.6g699.7g996.9g149.4g
Annoskoko puolitettuna4496g6776kcal232.3g349.9g498.5g74.7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143