Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g2.1g5.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g25kcal1.2g1.2g1.6g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0.6g0.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g142kcal6.7g6.7g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630