Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.9g1.6kcal0.3g0.1g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g67kcal1.2g4.4g4.8g0.2g
Valittu annoskoko9g33kcal0.6g2.2g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.3g1.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g371kcal6.7g24.4g26.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330