Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 2.9g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.7g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g15kcal1.2g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko9g7kcal0.6g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal6.7g3.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391