Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Paistijauheliha, snellman2.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g2.9g4.7kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.8g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g40kcal1.6g4.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko9g20kcal0.8g2.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g221kcal8.9g24.4g7.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716