Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.3g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g32kcal3g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko9g16kcal1.5g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g174kcal16.5g3.3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454