Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.8g1.1kcal0g0.1g0g0g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g1.9g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g22kcal1g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko9g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g124kcal5.6g1.1g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443