Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Linssi, vihreä, go green2.7g9kcal0.8g1.5g0g0.8g
Kikherne (Gogreen), annos 100g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g34kcal2g4.2g1g2.2g
Valittu annoskoko9g17kcal1g2.1g0.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g1.1g0.3g0.6g
Arvot/100g100g187kcal11g23.1g5.5g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506